Ubesvaret emne

Reminder om kontingent


Forfatter Besked
Skrevet den: 28. 01. 2016 [20:55]
PeterMadsen
registeret siden: 13.09.2013
Indlæg: 361
Vi er i gang med at lave medlemskort for 2016 til de betalende medlemmer. De bliver udsendt i nærmeste fremtid. Men der er dog nogle, som endnu ikke har indbetalt, som har fået en lille påmindelse om, at det nu er tid at betale kontingent. Derfor også lige en lille reminder ad denne vej. Så hvis du endnu ikke har indbetalt, så skynd dig at få det gjort. Har du mistet dit girokort, kan du blot indbetale beløbet til klubbens kontonummer - det står i Golfstrømmen på side 2 - og angive dit medlemsnummer.

Mvwh
Peter l. Madsen
6040 Egtved
Økonomi/Sekretariat i club Golf Danmark
Golf IV TDI GTI 150 hk 2003
Vcds 14.10.2Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning