Ubesvaret emne

Subwoofer virker ikke længere?!?!?


Forfatter Besked
Skrevet den: 22. 09. 2014 [09:36]
fahlb3rg
registeret siden: 17.09.2014
Indlæg: 3
Hej CGDK!

Lørdag aften lavede en ven og jeg nogle få ting på motoren på min Golf 2, hvor vi brugte bilens anlæg til musik. men søndag morgen hvor vi ville bruge bilens anlæg til musik, virkede subwooferen ikke længere. Der går strøm igennem til forstærker og videre til subwooferen. Vi har målt flere gange på det og udfra dette bør det hele virke. men ingen lyd kommer der fra den.
Vi har tjekker alt efter med en anden radio, en anden forstærker, og en anden subwoofer. intet af det virker. Nye kabler har også været sat på, for at tjekke.

Hvad kan dette problem være? icon_eek.gif

På forhånd, tak!Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning