Ubesvaret emne

Spar et par kroner


Forfatter Besked
Skrevet den: 18. 01. 2016 [13:26]
alsvik
registeret siden: 18.01.2016
Indlæg: 1
Ved ikke om dette kvalificerer til et Tip/Trick ...


Jeg opdagede for nylig https://landberg.dk som har "prismatch" (som de kalder det) - men som er det samme som prisgaranti. De er væsentlig billigere end Thansen (og hvem gider støtte dem længere?)

De er værd at tjekke ud næste gang du skal have motorolie, pærer, viskerblade osv.

Jeg købte et sæt viskerblade fra Bosch, 4 liter Castrol motorolie og noget Bell Add additiv og fik det leveret dagen efter - med gratis fragt!Mit første indlæg. Så bryder jeg med en regel ved fx at linke ud, så fjern linket eller indlægget helt! Er bare selv så træt af at smide kassen for olier og væsker eller autopærer.Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning