Ubesvaret emne

Påsketur 2017


Forfatter Besked
Skrevet den: 02. 01. 2017 [18:59]
Tptuning
registeret siden: 03.10.2013
Indlæg: 11
Påsketur 2017. Fra søndag d.9 april til onsdag d.12 april. HUSK tilmelding skal ske til: tp@nymas.dk. Tilmeldingen skal indeholde navn og telefonnummer på de tilmeldte personer. Så er det igen blevet tid til at tilmelde sig til vores årlige tur til en af VW koncernens fabrikker. I år er valget faldet på Wolfsburg. Her har vi naturligvis været en del gange før. Men det er også her vi altid med glæde vender tilbage til. Det er jo trods alt her det hele startede og alle os der har eller har haft en Golf, skal jo lige ned og se hvordan man bygger den.
Der vil naturligvis også være mulighed for at besøge Autostadt, som er vel nærmest er et must når man er i Wolfsburg.
Man kan også besøge Volkswagen museet som ligger nogle få kilometer fra fabrikken.
Vi håber at vi igen i år kan arrangere en god tur med masser af bilsnak. Skynd jer at melde jer til, der plejer at være rift om pladserne. Prisen er endnu ikke på plads, da det endnu ikke er fastlagt hvilket hotel vi skal bo på.
Men forvent at prisen vi være et sted mellem 1200-1600 Kr. Prisen vil indbefatte 3 overnatninger, morgenmad og aftensmad.

M.v.h.
Torben Pryds


[Denne artikel er rettet 1 gange, sidst 02.01.2017 klokken 19:00.]Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning