Ubesvaret emne

Blow off Golf mk 7


Forfatter Besked
Skrevet den: 03. 10. 2017 [17:02]
Daluun
registeret siden: 03.10.2017
Indlæg: 1
Hej. Jeg er ny her på siden, og ved ikke om det er det rigtige sted jeg spørg. Men har overvejet og sætte en blow off ventil på min golf 7 1.4 tsi variant. Mit spørgsmål er så, er der nogen herinde der har monteret sådan en, på deres golf 7 med motor kode CXS? Snakkede med astina.dk og der blev der sagt, at jeg kunne bruge en forge adapter ventil. Men kan simpelthen ikke finde den ventil på turbanen som denne adapter skal sidde på. Håber nogen kan hjælpe. Hilsen Casper.Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning