Ubesvaret emne

Dæktype til en T-Roc Sport med DSG gear


Forfatter Besked
Skrevet den: 21. 02. 2018 [19:11]
T-ROCSport
registeret siden: 21.02.2018
Indlæg: 1
Jeg er ny herinde og ville gerne have jeres erfaring omkring en Bil VW T-Roc 2.0 sport med DSG og alt af udstyr der kan proppes i bilen som jeg er den første person som får denne bil om ca 5 uger af, og skal ned til forhandleren på Fredag og finde en løsning på dækvalg til nogle originale VW fælger 19 tommer suzuka fælger. De er bare så lækker til bilen som har farven hvidsølv mettalic og for den med alt tilkøb på listen der kan vinkles af på. Inkl 4 hjulstræk. Men det mit spørgsmål går på hvilken type/mærke dæk skal jeg vælge som sommerdæk og de orginale sal have vinterdæk. Har fået at vide at de mulighvis kommer med brigestone men har hørt at de savtakket efter få tusinde kilometer. Men håber at jeg kan få nogle gode ideer herinde til valg af type dæk. Og hvor jeg glæder mig til bilen, er næsten som juleaften.

[Denne artikel er rettet 1 gange, sidst 21.02.2018 klokken 19:12.]Hurtig søgevejledning
X


 • Stjerne-søgning
  Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
 • Negativ søgning
  Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
 • Søg efter bruger
  Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


 • ###LABEL_START_INDEX###
  ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning