Ubesvaret emne

brændstofsrelæ


Forfatter Besked
Skrevet den: 02. 05. 2018 [07:23]
PFN1988
registeret siden: 02.05.2018
Indlæg: 1
Hejsa kloge VW hoveder, jeg er ny her på siden og håber i måske kan hjælpe mig lidt med mit dilemma.
Jeg har en Golf IV 1.6 automatgear fra 1999
kørt lige over 150000km. Den har pludselig fået et problem med brændstofspumpen eller relæet. pumpen plejer at køre i et sekund når jeg åbner førerdøren, men det gør den ikke mere. Det hænder at den vil tænde pumpen når jeg åbner døren, men det er oftest at den ikke tænder. Ligeledes vil den heller ikke altid aktivere når jeg drejer nøglen lidt og sætter tænding til. så jeg er nød til at dreje frem og tilbage nogle gange før pumpen aktiverer.
kender i til dette problem ? og i så fald hvor tror i problemet ligger ?
jeg vil helst ikke skifte alt muligt uden at have indsnævret problemet så meget som muligt, da jeg er i lære, og derfor ikke har større mængder penge at reparere for.

Venlig hilsen Per

Per N
Golf IV 1,6 aut. '99



Hurtig søgevejledning
X


  • Stjerne-søgning
    Ved hjælp af såkaldt stjerne-søgning kan du søge adskillige ord. Hvis du fx søger efter "Typo*", vil du søge efter alt som begynder med "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... osv.
  • Negativ søgning
    Hvis du ikke ønsker at finde bestemte ydtryk i din søgning, kan du sætte et minux foran. Ord som har minux foran udelukkes fra søgningen.
  • Søg efter bruger
    Det er muligt at begrænse søgningen til bestemte brugere. Udover søgeordet kan man sætte et "user:username" og finde resultater skrevet af denne bruger. Hvis brugernavnet ikke fandtes, vil denne del blive ignoreret.
Hurtig indekseringsvejledning
X


  • ###LABEL_START_INDEX###
    ###START_INDEX_CONTENT###
Søg
Søgestreng
Kort vejledning